rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Street Bastards

Street Bastards. Propaganda (00)

Street Bastards, neix en la ciutat de Manresa, i concretament neix de les cendres d´una banda històrica de l´escena Ska-Oi! nacional, els sempre genials Skatologics que començaren per als voltants 1991 i desapareixen tot just tres anys desprès. El 1997 tornen sota el nom de "Cucs i Espàrregs" (parodia de la banda de Punk-Oi!, Cock Sparrer) encara que la tornada es tan sols per a efectuar un concert i més tard desapareixen.

El 1998 tornen a la carrega però aquest cop sota el nom de Atret Bastards, amb una formació que quedaria estable el maig del mateix any, i ja tot seguit començant a treure temes propis i a realitzar assaigs tot regularment. En desembre de aquest mateix any debuten en la seva ciutat junt a la banda suïssa Vanila Muffins. A partir d´aquí i després d´algun canvi en la formació tornen a tindré la possibilitat de presentar-se en directe, i ja al maig de 1999 tornen als escenaris que no deixaran fins al mes d´Octubre del mateix any, quan començaran a gravar el que serà el seu primer treball plasmat en estudi.

Desprès de recórrer els escenaris de diferents ciutats com Barcelona, Manresa, Sabadell, Vigo, València, Mondragon, Vilafranca del Pdès. , i diverses poblacions de la comarca del Bages, sempre actuant i despertant l´interés de la gent degut a que cada concert es una combinació de velocitat, distorsió, i molta diversió. Compartint escenari amb bona part de les bandes de l´escena Punk-Oi! de la península, com ara Skacha, Opció k-95, Suburban Rebels, Iskanbila, Last Warning, Alta Tension, Deskontrol, ..... i telonegat algúnes de les bandes més importants de l´escena internacional com Red Alert, Vanilla Muffins, Cockney Rejects.

Així doncs sens presenten aquesta sorprenent banda Manresa, que amb només dos anys de treball ja estan ocupant un lloc molt important dins de l´escena musical estatal.

Contacte: Propaganda

 


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte