rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Red Banner

.Red Banner (01). Radikal records

Catalunya Punk's (05). Bullanga records

No ens aturaran (06). Radikal records

Grup musical format per joves de Molins i el Papiol fa més de 10 anys. Juntament amb altres grups com Crit de Lluita, la Banda Bolxevic, Avalots, Expressió Directa, etc. estan a la coordinadora de grups Radikal Records. El seu estil musical és bastant variat (punk, Oi, ska...).

El seu objectiu es difondre el missatge revolucionari a través de la música. Les seves lletres parlen de temes socials i nacionals: la insubmissió, l'alliberament nacional, la kale borroka, conflictes socials, etc. La seva primera maqueta va sortir a finals de desembre de 1999 i es va dir Escolta...desperta! i no és fins el 2001 que treuen el seu primer CD amb Radikal records sota el nom de la mateixa banda. Catalunya Punk's és un disc de Bullanga compartit amb les bandes Mall i El corredor polonès.

El seu darrer treball és No ens aturaran, un disc de combat adaptat a l'actualitat amb crítiques contundens, per exemple, a l'especulació immobiliària. Destaquen dues peces al disc: l'adaptació de Dia perfecte de Lou Reed i la versió del Quina vida dels Pixamandúrries i que compta amb la col·laboració de tres dels seus exmembres a les veus. Cal destacar que després de tot aquest temos, la formació manté intacta la seva composició inicial, exepte pel canvi de baixista.

Contractació: Reclam Produccions


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte