rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Avalots

Mai Vençuts

Avalots (04). Bullanga Records

Es funda a l’any 1996, després de la dissolució de “Vieja Estirpe” (un grup d’arrels punks i obreres de l’extraradi barcelonès).

Aquesta banda clàssica de street punk, formada per Jesús a la bateria, Pau al baix i Josep a la guitarra i veus. Un trio amb so estrident, influenciat per bandes polítiques com Kortatu, Banda Basotti o Negu Gorriak. Ritmes accelerats, amb textos compromesos, aspiracions polítiques i critica amb el sistema actual.

Mai Vençuts, és el títol d’aquest CD. Aquesta banda, d’Hospitalet del Llobregat, ens presenta un treball de 9 temes, gravat a Barcelona i masteritzat als estudis Garate d’Euskadi per Kaki Arkarazo. Les seves lletres, repassen temes d’actualitat política com “Madres de la Plaza de Mayo” amb relació als desapareguts i desaparegudes i la crisi política a l’Argentina o “Moviment X” sobre la situació dels i les afroamericanes als EE.UU. Un repàs de realitat social i combatent dels Països Catalans.; tornen els himnes de guerra amb “Mai Vençuts”, “Terra Lliure” o “Companys de Lluita”. També, ens recorden els nostres orígens de classe (“Orgull de Classe” o “Redskins”). I l’homenatge i tribut que li devem als i les combatents internacionalistes de la Guerra Civil a “Brigades Internacionalistes” o un instrumental de resistència “Dempeus”.

Han passat dos anys des que la banda de L'Hospitalet va publicar el seu primer treball. Des d'aleshores i fins avui, Avalots no ha deixat d'actuar en nombrosos concerts d'arreu dels Països Catalans i Euskal Herria. Amb un títol homònim a la banda ("Avalots“, Bullanga Records 2004), els del Barcelonès ens regalen onze mostres del hard-core més potent i compromès, acostant-se a sonoritats més modernes amb una secció de vents en el tema "Zona Zero" o bases electròniques realitzades per Trashoo (Inadaptats), sense oblidar l'habitual denúncia que acompanya les seves lletres.

Contacte: bullanga


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte