rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Pep Sala

Fins que calgui

Paranys de la memòria (97). Picap

Mardi grass. Picap

Històries d'Old John. Picap

Nascuts en la boira (99). Fanàtic

Sala, Pep: Carpe Diem (01). Fanàtic/Blanco y Negro

Sala, Pep: Una nit amb orquestra (03). Picap

El Pep Sala que fou el guitarra, veu i compositor de la major part dels temes dels Sau sempre ha intentat, aprofitant els parèntesis que la banda de Vic es prenia, obrir la seva carrera musical a d'altres projectes. Primer amb la Banda del Bar i actualment signant els seus treballs en solitari.

Quatre han estat els treballs que el Pep va treure al mercat amb la Banda del Bar, una banda formada en la seva major part pels propis músics que acompanyaven els Sau. No es doncs d'estranyar que aquest treballs, tot i aportar un punt més rocker i d'incorporar nous instruments com el violí celta a Històries d'Old John; no s'allunyi molt de la línia iniciada pels Sau.

Tot i mai assaborir l'èxit de que gaudia amb els Sau, aquest viguetà va crear cançons d'alt nivell com Petjades a la sorra, La llei del carrer, Crits en la obscuritat, Hem vingut a fer soroll, New York City o la Taverna d'Old John

Tot just ara el Pep acaba de treure amb Fanàtic, la companyia que va gestionar Amb la lluna a l'esquena el darrer treball dels Sau, el seu primer treball signat en solitari i duu el nom Nascut en la boira al mercat. En paraules del mateix autor aquest és un disc on es nota la presència del seu ex-company musical i especialment en una cançó que va dedicada a ell; tot i això aquest és el primer cop que fa cançons pensades a ser cantades només per ell. Fes-me un lloc al teu costat és el títol del single d'enganxosa melodia que ja pots sentir a la radio i que esperem que sigui tot un èxit com ell ve es mereix ara i sempre. Pels fans dels Sau val a dir que estan de sort doncs el Pep, tot i el seu nou treball, continuarà tocant les cançons de sempre dels Sau i de Pep Sala i la Banda del Bar.

El 2001 en Pep Sala torna a fer música per a ell mateix, i va treure Carpe Diem. Es tracta del setzè treball discogràfic de Sala i, en concret, el segon que treu des del tràgic final de Sau i encara en porta l'emprenta veient que com a primer single, ha triat un tema titulat Quan recordis el seu nom. El disc està compost per onze cançons noves, totes enregistrades a l'Estudi Bar Miquel, de Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona). Els músics que han acompanyat Sala tornen a ser vells coneguts de l'època de Sau i de la Banda del Bar: Ramon Altimir (teclats), Josep Lluís Pérez (guitarres), Toni Pagès (bateria), Valen Nieto (guitarres) i Àngel Blàzquez (baix).

Una nit amb orquestra és possiblement l’aposta més ambiciosa de Pep Sala i es mostra obertament. satisfet amb el seu treball. Uecull de cançons seves i de Sau interpretades per la seva banda i per l’Orquestra de Cambra Terrassa 48. Com ell mateix reconeix a l’Avui: “En un moment en què tothom fa coses petites, que hi ha una crisi brutal en el món de la música, a mi se m’acut fer just el contrari, muntar un pollastre amb més de vint músics dalt de l’escenari”. Un treball que l’ha dut a una gira força especial pels teatres de Catalunya.

Tota història té la seva part amarga i, en aquest cas, està protagonitzada pel segell Blanco y Negro, que ha impedit la publicació de les cançons editades a Nascuts en la boira i Carpe Diem. A en Pep li dol especialment no haver pogut incloure Si no fos per tu, “una cançó molt important per a mi i una de les quals em sento més orgullós”. Així, l’espectacle Una nit amb orquestra repassa cançons de totes les èpoques –de Sau, de Pep Sala i la Banda del Bar i de Pep Sala– però al disc la balança s’inclina cap a les cançons de Sau.

Contacte: ussona@pepsala.com


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte