rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Inèdits

Enmig del vent (99). Maqueta

Quan ja no brilla el sol (03). Picap

Els Inèdits apareixen l'any 1999, quan els membres fundadors, en Joan Lorente (cantant i guitarrista) i en Jonathan Argüelles (bateria i veu), es van conèixer i van decidir formar el grup. Després la banda es completarà amb Juli Ferré (guitarra), Jordi Pallés (guitarra) i Manel Dopico (baix).

Enmig del vent és la seva primera maqueta amb quatre cançons pròpies i una versió, la cançó S'ha acabat dels Pets. La maqueta va donar una empenta a la carrera musical dels Inèdits fins que Picap signa un contracte amb la banda per un mínim de tres discos.

Quan ja no brilla el sol és el primer disc de la banda. Aquest treball n'incorpora 10 cançons pròpies, tres dels quals ja estaven incloses a la maqueta i una està especialment dedicada a Carles Sabater. Nosaltres en destaquem En llibertat. La bona veu del cantant i els ritmes pop de la banda fan recordar una de les seves bandes preferides: els Sau. Val a dir que és molt difícil poder diferenciar les dues veus i més quan fan habitualment versions. Amb l'objecte de no ser considerats un mer subproducte Sau, la banda ha decidit que ja no tocarà més en directe l’emblemàtic Boig per tu.

Quan ja no brilla el sol s'ha enregistrat a l'Estudi Bar Miquel de Santa Eulàlia de Riuprimer (Vic). El mateix estudi on Sau va enregistrar el seu últim disc i on, actualment, en Pep Sala grava els seus en solitari. La producció musical del disc ha estat en mans d'en Pep Sala i en Valen Nieto i, a més a més, el disc també compta amb la col·laboració de tres veus femenines dels països catalans: la Yolanda Dopico (finalista del festival de Benidorm), la Mirabai (cantant de Soultrip), i la Berta (cantaautora catalana que ja enregistrat tres discos).

Els Inèdits es consoliden com una de les bandes joves amb més futur del panorama musical català. A més aquesta té possibilitats d’arribar a un públic, el dels seguidors de Sau i, per extensió, a tots els aficionats al pop-rock de cadències romàntiques amb possibilitats comercials.


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte