rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Terratrèmol

El foc que tu demanes (91). Picap

Passió sota la Pell. Picap

Increïblement un dels grans desconeguts del rock català! Són un grup de rock dur amb dos discos al mercat realment bons! El disc El foc que tu demanes és un disc innovador amb molt sentiment i qualitat. La cançó Místic és simplement rodona! Europa tampoc es queda enrera! Són somnis de llibertat impossibles d'acomplir! utopies de la nostra societat actual que ens aliena cada dia més.

Respecte a Passió sota la Pell aquest treball destaca per un só més pop i menys dur que no pas l'anterior treball potser perquè va ser un disc més precipitat però no pas per això deixa de ser tan bo com El foc que tu demanes. En aquest disc destaquen sobretot Gegant de Formigó, crítica clara a l'actual societat cosmopolita i Bany d'amor és, sincerament, la cançó amb més sentiment i una de les més maques que he escoltat mai. Com a anècdota del disc dir que Nat del Rock va ser escrita pel Joan Cardoner, mentre naixia el seu fill Nil.

És realment una pena perquè són un grup que és mereixien i tenien qualitat de sobres per estar al capdamunt del panorama musical de les nostres contrades i l'exterior. Si tens la oportunitat de fer-te amb un dels seus discos no t'ho repensis dos cops!


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte