rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's
Soul Atac

 

SOUL ATAC és una formació d'onze músics que sorgeix a València fa dos anys amb la intenció d'adaptar els patrons de la música negra (blues, funk, soul i jazz) i barrejar-los amb ritmes mediterranis i lletres en la nostra llengua.

Un mosaic de gent de tot arreu del País i de diversa formació i edat. Tres veus: Marga Landete (Cofrents), Anna Franco (Canals) i Manoli Alandes (Castelló de la Ribera), baix, guitarra i bateria: Paco Rovira, Andreu Garcia (València) i Ximo Femenia (Bellreguard), teclat: Ferran Pardo (València), congues: Edu Capmany (Alboraia) i tres vents experimentats: Javi Lario (saxo) de València, Toni Benavent (Trombó) de Catarroja i Toni Tornero (trompeta) de Quart de Poblet, formen un projecte que pretén trencar les barreres de la música que es fa al llarg del País i el prejudici de creure que no es pot adaptar la cadència del blues, del funk i del soul a la nostra tradició folk, i menys interpretar-ho en valencià. Un projecte que pretén oferir frescor i contundència amb la música com a millor reivindicació.

Ens trobàrem per primera vegada en aquella teràpia anti-soul que es va celebrar al Dublín Est. Intentàvem desenganxar-nos del denominat mal del soul , una malaltia que produeix espasmes i atacs freqüents de soul, amb una peculiaritat: sempre en anglès.

Quedàrem mesos després a València, per tal d'explicar-nos els uns als altres quins eren els símptomes de la nostra pròpia malaltia, les mutacions que havíem sofert en arribar a les nostres cases. Tots coincidíem!!! La síndrome ens havia produït malsons constants i deliris vespertins, una obsessió per sentir música negra a totes hores i per traduir totes les lletres dels estàndards de soul, funk i jazz a la nostra llengua. A més, no podíem reprimir els nostres costums i arrels i les manifestavem a qualsevol lloc públic com si fóra el més normal. Als nostres caps espiralejaven més clares que mai tres paraules: valencià, soul i funk

I entre tots vam arribar a una conclusió: sols alliberaríem les nostres ànimes de la malaltia si formàvem una banda de Soul & Funk en valencià. I així va nàixer Soul Atac . Un divendres assolellat en una orxateria del centre de València.

Aquell grup de gent hem continuat endavant, alguns es guariren i aconseguiren refer la seua vida sense la seua dosi quotidiana de soul. Però d'altres han emmalaltit els últims temps i es dediquen amb més força a propagar la infecció de Soul Atac allà on s'escolta la seua música.

Un dia a la setmana fem teràpia de soulatacats al nostre local i intentem dur a terme les recomanacions mèdiques (com no tocar soul ni funk, escriure lletres intranscendents i parlar només del treball o de coses de TV), i, no ho dieu a ningú...però, encara que la nostra malaltia no està ben vista socialment, cada volta que quedem acabem tocant soul i fent lletres més i més poètiques i crítiques, cada volta estem més malalts, vull dir... estem millor. Creiem que cada dia els soulatacats en serem més i més i qualsevol dia l'esperit dels soulatacts regnarà sobre totes les ànimes.

En aquest moment, ja són moltes les comarques implicades en l'expansió de la malaltia: L'Horta (Catarroja, Quart de Poblet i València), La Safor (Bellreguard), La Ribera Alta (Castelló de la Ribera) i La Costera (Canals).

Compte amb els pobles i les ciutats atacats per la febra del Soul.

Ah, encara que no ho semble, SEGUR QUE HI HA SOULATACATS ENTRE VOSALTRES!!!! PODRÍEU ESTAR INFECTATS!!! TAL VOLTA PROMPTE GAUDIREU DE LA NOSTRA MALALTIA!!!


manoli alandes 605 53 81 91
andreu garcia 619 86 42 71
contacte


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte
1