rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Sant Gatxo

Sant Gatxo (98). 45 Revolucions

Quan ja és tard. Pocapela Records

Arran de l'aparició dels valencians Obrint Pas, s'ha donat la possibilitat a molts grups de l'òrbita ska i rock reivindicativa del País Valencià de sortir a la superfície. Aquest és el cas dels canyers Sant Gatxo presentats a l'escena pel segell creat pels mateixos Obrint Pas.

SANT GATXO va néixer a la Marina Baixa i és un grup ja ben consolidat al sud dels Països Catalans, amb mes de 200 actuacions per tot el nostre territori i un potent directe en el que es barreja el rock més fresc i actual amb notes de punk i ska. SANT GATXO és un dels pocs grups valencians que ha aconseguit fer-se un lloc a multitud de concerts fets al Principat, i que té la sort de actuar a les illes amb assiduïtat. Entre els festivals més importants cal destacar: REBROT, ARBÚCIES, SENGLAR ROCK, MONIÀTIC FESTIVAL, ALMADRAVA ROCK, XOCOROCK……entre d’altres, compartint cartell amb els grups mes importants, tant del nostre país com de la resta de l’estat espanyol.
SANT GATXO ha estat guanyador de diversos premis a concursos i ràdios obtenint sempre bones crítiques en tots els mitjans.

Amb un munt de lletres antisistema i per la llibertat dels pobles envoltades d'un estil ska i power pop, aquesta colla de la Marina Baixa són tota una promesa de veritable futur. Quan ja és tard es el seu darrer treball i, amb ell i cançons com Una i mil voltes donen un pas endavant millorant el seu só i lletres. Actualment ja està preparant el que serà el seu tercer treball.


Contactes:
info@santgatxo.com
paco@santgatxo.com
TLF: 627985372 – 966853067 (Paco)


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte