rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Quim Mandado

Eclosió (04). Ariadna Records

Dos anys després de l'emotiu comiat a la sala Razzmatazz amb el seu grup de tota la vida, el cantant Quim Mandado publica el seu primer disc en solitari: Eclosió..

Mandado ha realitzat la composició de tretze noves cançons i s'ha encarregat de gravar el baix, els teclats, la veu i algunes guitarres. Martín Rodríguez, fill del bateria dels desapareguts Sangtraït, ha enregistrat la bateria i Toni López, ex Zulo i Jordi Carles d'Aspid s'han encarregat de la major part de les guitarres. La producció l'ha compartida amb Jordi Gasull, director d'Ariadna i s'ha enregistrat, mesclat i masteritzat a l'estudi que la discogràfica té a Sant Climent (Alt Empordà).

El disc es titula "Eclosió" i s'ha editat en format digipack. Segons el seu creador es tracta d'un treball molt vital, lluminós i colorista; molt positiu, enèrgic i, sobretot, sincer. La base continua sent el rock amb alguna pinzellada heavy i d'altres més pop. S'hi podrà trobar algun toc de blues i, fins i tot una cançó de bressol inspirada en la seva recent paternitat. Alguns dels títols són Agraït, Qui té la meva sort?, Somriures de plata o Trencant cadenes escollida com a primer single..

Les lletres no tenen res d'èpiques, són més quotidianes, amb algun punt poètic que les de Sangtraït, combinen les vivències personals amb la imaginació. La intenció del Quim Mandado amb Eclosió era començar de nou i deixar enrera Sangtraït i, de fet, en tot el disc no se'n fa cap menció. Malgrat les seves intencions el propi Quim reconeix que de Sangtraït alguna cosa queda. I, entre allò que queda, hi trobem la col·laboració d'un exSangtraït, el bateria Martí Rodríguez tocant la cançó Èxode. Aquest és un intercanvi de col·laboracion després de la col·laboració d'en Quim Mandado amb el disc de Rockson, la banda que té Martí Rodríguez amb Joan Cardoner.


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte