rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Objectes Perduts

Blau (95). Free Records

Mira (00). Free Records

Originals, só britànic i de Sentmenat... la Gran Aventura Segona Part? Potser, si més no hi compta amb dos ex-components d'aquella banda que sorgí amb la primera fornada del Rock Català però que malauradament no va fer-se un lloc al mercat a la producció..

Influències britàniques per un segon disc que incorpora no solament les originals influències de la Gran Aventura però també les de famoses bandes com els U2 o Radiohead al panorama català. Una banda que pot donar que parlar.

Mira és el segon treball discogràfic dels Objectes Perduts. Ha estat gravat i mesclat a "la fundació studi" entre els mesos de Juliol i Setembre de 1999, i produït per Xavi Vidal i Bernat Garriga. Surt al mercat amb el mateix segell discogràfic que el primer disc, Free Records.
En Mira hi col·laboren tot un seguit d'artistes: Joan Andreu Reyes (Los Sencillos), tocant el minimoog, Bernat Garriga fent els arrangements de teclats i la programació del sampler, Oriol Garriga a les congues, Vicki DeClascà cantant, Jordi Vinyets tocant el baix a Mil Estels, i Xavi Vidal (La Gran Aventura) fent coros.

Cal destacar l'últim tema del disc. És una remescla anomenada ...tot té solució? feta per Joan Andreu Reyes, que es desmarca una mica del típic so dels Objectes, i que el grup ha volgut posar per donar un toc diferent al disc.

L'estil d'aquest disc és més madur que el primer treball Blau, fruit dels nombrosos concerts realitzats des de llavors, i la seva evolució musical, donant més força a la música, especialment a les guitarres, i mantenint un paper molt destacat en les lletres, cosa que el grup valora molt.

Contacte: objectes@sentmenat.com


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte