rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Kabul Babà

Club (03). Musica Global

Malgrat no fer-se famosos fins la dissolució dels Sopa de Cabra, el grup neix el 1999 quan Cuco i Peck es comencen a trobar al local d'assaig per fer cançons. Posteriorment s'incorporaran en Nil i en Pep Bosch. Pels directes es reforcen amb el guitarra David Basart. Aquesta banda que ha pasta de dir-se Pebre a Bitxos, Cyrus Tomb o Cactus Moon per acabar dient-se Kabul Babà.

Els Kabul Babà comencen amb molta força i, el que és més important, amb un gran suport de la premsa escrita que veu en ells els substituts dels Sopa de Cabra, òbviament té lògica donat el elevat nombre de components que provenen d’aquella mítica banda. En Nil, provenint de Nivritty i havent treballat amb els Trogolodites i la Felació de Cupido es el cantant del grup.

Sota la companyia Musica Global i la producció de Josep Thio, els ja oficials Kabul Babà treuen Club al mercat. En el disc hi col·laboren uns quants amics de la banda: en Francesc "pelut" Bertran, en Jordi Mena, dels Jarabe de Palo i, com no, tots els altres exsopes en el disc i en Gerard Quintana posant veus a la cançó Kilombo. El treball compta amb dotze cançons, totes en català, d’on destaquen Kilombo i Fer-ho fàcil.

El disc va ser presentat en directe a la Fira del Disc de Girona el 9 de març del 2003. El treball no està malament i es prometedor encara que el nivell no és ni de bon tros l'assolit amb Sopa de Cabra i es troba massa a faltar el Gerard Quintana. Els directes són, sens dubte, la seva assignatura pendent però estan tot just començant.


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte