rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Four On Six

Els temps passats. Maqueta

Els Four On Six són del País Valencià i varen néixer a principis dels 90' amb el nom de '27 B'. En uns primer moments feien versions dels clàssics del Rock i el Blues però, poc a poc van començar a compondre els seus temes en Català, castellà i angles. Amb el temps es vam centrar més en el català perquè els resultava més familiar i més musical.

L'estil dels Four On Six és una barreja entre el Blues, rock dels 70', pop, i inclassificables com Tom Waits, J.J. Cale, etc. tot passat per un filtre que els porta on estan. Ja tenen preparats alguns temes nous que porten un camí més experimental dins de la línia dels Doors del Rider on the storm, el més enigmàtic T. Waits i amb armonies més utilitzades en el jazz que en el rock el que dona una música peculiar però directa que requereix una escolta més profunda.

En resum, pretenen fer quelcom diferent que no es pugui catalogar dins de res establert. En les lletres es plantegen preguntes i donen la seva opinió de temes com ara: Legalització de les drogues, les armes i els exèrcits, el treball, l'imperi capitalista o el passotisme de la gent.

Quasi tots passen dels 30 anys i encara somien que les coses canviaran, que tenen coses a dir i que els temps passats polítics son millorables i hi haurà un futur millor.

La banda són: Joan Carles -veu, guitarra i piano-, Paco -guitarra-, Tomàs -baix- i Ruben -bateria-.

Contacte: amartell@mx3.redestb.es -Joan Carles-
Informació facilitada pel Joan Carles


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte
1