rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Cheb Balowski

Bartzeloona (01). Propaganda pel Fet

Potiner (03). Propaganda pel Fet

No són cap membre de la sèrie anglessa The Young Ones, són de Barcelona, practiquen fussió mestís des de la seva creació el 1997.

Cheb Balowski no es una banda de rai, el seu nom pretén reflectir el caràcter intercultural de la música, Balowski representa la visió deformada del rock anglo-saxó i Cheb la barreja entre la tradició y la innovació. La seva arriscada formació (onze persones, secció de vents, percussionistes, violí…) no es la que veiem mes sovint entre els grups joves, però que a sobre el resultat sigui brillant es molt mes difícil. Les bones vibracions que despren aquest grup d'amics costen de trobar, però la qualitat comunicativa de Yacine, el cantant, fan que s'els hagi de tenir sempre a la vista.

El dimarts 1 d’abril de 2003 va sortir al carrer el segon i esperat àlbum de Cheb Balowski, titulat Potiner, amb Propaganda Pel Fet!

La banda, que ha girat triomfalment amb el seu primer treball Bartzeloona (Propaganda Pel Fet! 2001) arreu de festivals i sales, ha enregistrat Potiner als estudis feel vack de la mateixa Barcelona. La producció ha estat realitzada per Steff Carteaux, tècnic habitual de Cheb Balowski i les sessions de gravació tingueren lloc entre els dies 11 de gener i 8 de febrer.

La mescla final ha estat realitzada als estudis 08001, també a Barcelona, aconseguint un so de gran qualitat que recull l’espontaneïtat i vitalitat del grup. Potiner mostra uns Cheb Balowski molt madurs en la concepció i execució de les cançons, on predominen patrons rítmics no practicats al primer àlbum. El seu inconfusible so avança en el seu camí, aprofundint l’arrel i transgredint-la, vibrant, encara més compacte i amb molts nous matisos, amb el segell Cheb Balowski i l’esperit de viatge mediterrani, cultural i de consciència que els caracteritza. No hi han volgut faltar molts dels amics de la banda: Kultur Shock des dels EUA, David (Gitano de Perpinyà), Magíd i Gambit de Radio Bemba aporten guitarres i sas, Carol de La Carrau al víoli, Mustafa Al Habeb (col·laborador habitual de Dusminguet) a la mandulina, Íñigo Muguruza... entre altres que col·laboren a molts dels temes d’aquest nou treball.

Informació facilitada per Propaganda. Contacte: Propaganda (Fax: 938726056 · Mòbil: 619637023)


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte