rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Cesk Freixas

Set voltes rebel (05). Bullanga

Les veus dels pobles lliures (06). Autoedició

El camí cap a nosaltres (07). Autoedició

Nascut el 1984 a Sant Pere de Riudebitlles, Cesk Freixas s’inicia musicalment com a cantant de Pangea. Amb el pas del temps es marca com objectiu el recuperar la cançó d'autor i de protesta als Països Catalans per rebatejar-la com a nova cançó de protesta marcadament d’esquerres i independentista, tot un repte compartit amb d’altres com el valencià Feliu Ventura.

Després de l’autoedició el 2004 d’una maqueta en directe, Cesk Freixas amb Els Altres Bandais com a banda d’acompanyament, treu el seu primer treball surt al mercat el 2005 sota el segell dels Inadaptats -Bullanga- i amb el títol Set voltes rebel. El seu compromís i ideals queden reflexats a les seves cançons i lletres esquitxades de pinzellades de quotidianietat i calidesa.

La seva segona obra és un disc autoeditat de versions dels seus referents musicals i reivindicatius. Les veus dels pobles lliures està compost per set versions de cantants catalans com la Samarreta de l'Ovidi Montllor o Al vent de Raimon fins a Les cançons lliures de Bob Marley.

El 2007 treu al mercat El camí cap a nosaltres, un treball enregistat a Sant Sadurní i molt més elaborat, com sol passar amb els segons treballs i és que l’experiència és un grau. Cesk Freixas defineix el seu treball com la revolta amb el cor, on es barreja estima cap al país i una dona.  És un treball rebel però menys explícit i contundent que el primer i alhora molt més romàntic per gaudir en la intimitat. El disc conté tretze cançons, de les que únicament en tres el Cesk prescindeix d’Els Altres Bandais.

 

Contacte(s): 645554570 (Cesk)


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte