rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

080

Entre línies (89).

La llei del Plaer (90). Disc Medi

La Revolta (91). Disc Medi

Diuen que a la nostra terra es fa música de tots els estils musicals amb qualitat. Doncs pels que els agradi el só country o purament sureny gaudiran amb el só i les lletres d'aquest grup majoritàriament barceloní.

Van aparèixer ara farà 14 anys amb el nom de BCN 080 i amb el treball Entre línies. Tot i això el grup es desfà de les sigles de la ciutat comtal per purs motius estètics i, com en diuen ells, per estalviar. Ja com a 080 treuen al mercat La llei del Plaer, un treball d'estil intimista i popero encarà llunyà del só country que explotaran en el seu següent treball però que ja els caracteritzarà pel seu aire fresc i divertit.

Amb La llei del Plaer l'etiqueta de grup cosmopolita que els mitjans de comunicació els va enganxar els escau prou bé. Com a anècdota dir que el vídeo de la seva cançó La llei del Plaer va patir la censura d'un seguit d'imatges per certs mitjans de comunicació donat l'alt contingut sexual del mateix... típic d'aquest país!

La Revolta fou la seva consolidació i és el seu crit més fort de guerra i desengany. Ara les lletres són, en paraules seves, més contundents i rebels i és, en definitiva, el treball més espontani, transparent i instintiu del tres. Es aquest el treball on a més es veu més clarament les influències dels seus cantants favorits com són el Bruce Springsteen (sics.) o el Bryan Adams. Les millors cançons d'aquest treball són La Revolta, Pell d'animal i Jamie; aquesta darrera pastada pel que fa a la temàtica a Janie Jones dels The Clash.


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte